Duke u ngarkuar...
2021-11-18

Takim me Gjykatë Themelore në Pejë

Sot, 18 nëntor 2021, drejtorja ekzekutive, znj. Luljeta Aliu, bashkë me koordinatorin e projektit z. Edmond Dushin dhe monitoruesin z. Senad Telaku, zhvilluan takim me Kryetarin e Gjykatës Themelore në Pejë, z. Armend Berisha.

Takimi kishte për qëllim informimin në lidhje me monitorimin e seancave gjyqësore për qëllim të hulumtimeve rreth qasjes së grave në drejtësi.