Duke u ngarkuar...
2020-02-19

Takim më përfaqësuesit e Parlamentit Europian

Me 19 Shkurt 2020, Drejtorja Ekzekutive e INJECT znj, Luljeta Aliu u prit në Bruksel nga përfaqësues të Parlamentit Evropian, Komisioni FEMME dhe Komisioni LIBE për të raportuar rreth diskriminimit institucional ndaj grave.