Duke u ngarkuar...
2020-02-18

Takim me përfaqësuesit e Ambasadës Norvegjeze

Mimoza Janova – Menagjere e Projketev, Jonny Sorvold – Nënkryetare e Misionit, Liridona Gashi, Luljeta Aliu – drejtore Ekzekutive e INJECT

 

Me 11 Shkurt, Drejtorja Ekzekutive znj. Luljeta Aliu u takua me përfaqësueset e Ambasadës së Norvegjisë; Nënkryetaren e Misionit znj. Jonny Sorvold, Menaxheren e Projekteve znj. Mimoza Janova dhe znj. Liridona Gashi. 

Takimi kishte natyrë njoftimi të ndërsjellt për punën e deritanishme të organizatës INJECT dhe Ambasadës së Norvegjisë sa i përket barazisë gjinore si dhe mundësive për bashkëpunim.