Duke u ngarkuar...
2021-11-12

Takim me Gjykatën Themelore në Ferizaj

Dje me 11.11.2021, drejtorja ekzekutive, Luljeta Aliu, bashkë me Edmond Dushin, koordinator të projektit, si dhe Senad Telaku, monitorues, zhvilluan takim me Kryetarin e Gjykatës Themelore në Ferizaj, Mustafë Tahirin, nënkryetaren Mirlinda Bytyqi Rexhepi, si dhe gjyqtaren Fitore Daci.

Takimi kishte për qëllim informimin në lidhje me monitorimin e seancave gjyqësore për qëllim të hulumtimeve rreth qasjes së grave në drejtësi.