Duke u ngarkuar...
2019-05-15

Avokimi për Implementimin e Ligjit Për Familjen

Në Prishtinë u mbajt punëtoria “Avokimi për Implementimin e Ligjit Për Familjen”. Kjo punëtori u realizua së bashku me përfaqësues të organizatave jo-qeveritare dhe aktivistë të shoqërisë civile, të cilët na u bashkuan për një zë më të fuqishëm që të avokojmë tek instuticionet përkatëse.

Ky aktivitet u mbajt në kuadër të projektit “Puna ime, pasuria ime” financuar nga ATRC dhe USAID, implementuar nga INJECT. Faleminderit të gjithëve për përkrahjen, vetëm bashkë mund t’ia dalim!