Duke u ngarkuar...
2019-03-05

Prezantimi i Publikimit për Ndryshimin e Ligjit të Familjes

Gjatë prezantimit të publikimitt: “Ndryshimi i Ligjit për Familjen – Pasuria e Përbashkët dhe Mbajtja Financiare”, me datë 5 mars 2019, në hapësirën e hotel Sirius. Aktiviteti u përshëndetë nga përkrahës dhe qytetarë, si dhe nga paneli diskutues në përbërje të, Luljeta Aliu, Drejtore Ekzekutive, Albulena Haxhiu – Kryetare e Komisionit për Legjislacion, Jo-Anne Bishop – UNMIK dhe Rozafa Kelmendi – UNWOMEN.