Duke u ngarkuar...
2018-12-03

Shfaqja e dokumentarit “Jo prona jote” – Prishtinë

Gjatë shfaqjes së dokumentarit “Jo prona jote” dhe panelit diskutues në kuadër të 16 Ditëve të Aktivizmit Kundër Dhunës në Baza Gjinore në komunën e Prishtinës.